Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Wide leg trousers • The Mo Look
Style

Wide leg trousers

October 5, 2014

[:en]bIMG_5996
bIMG_6237
bIMG_5996
Wearing top from Sheinside (similar HERE & HERE) // Wide leg trousers from Monki (similar HERE & HERE) // Scarf from 2nd Day // Heels from Notabene (similar HERE)

I dug out my wide leg trousers from Monki, that I bought several years ago, I think. I never really wear them, because I’ve always thought they made me look shorter. But when I put on a heel, I think it’s okay. What do you think? Do I look tiny?
I got this beautiful watch from Daniel Wellington! It’s such a treat, it comes in a beautiful box, so luxurious. It’s the little things you know. I actually got a 15% discount code for you, when making a purchase from www.danielwellington.com! the code is stinemo and valid until October 31st :)

///Jeg gravede mine vidde bukser frem, som jeg købte i Monki for nogle år siden. Jeg har aldrig brugt dem så meget, fordi jeg altid har syntes at jeg ser så lav ud i andet en skinnies. Men med en hæl på, synes jeg det er okay. Hvad synes I? Ser jeg lille bitte ud?
Jeg har fået dette smukke ur fra Daniel Wellington! Det kommer i en smuk æske og føles bare så luxoriøst. Det er de små ting der tæller du ved.. Jeg har fået en rabatkode til jer, så I kan sparre 15% på alt hos www.danielwellington.com! Koden er stinemo og gælder indtil d. 31. Oktober :)[:da]bIMG_5996
bIMG_6237
bIMG_5996
Wearing top from Sheinside (similar HERE & HERE) // Wide leg trousers from Monki (similar HERE & HERE) // Scarf from 2nd Day // Heels from Notabene (similar HERE)

I dug out my wide leg trousers from Monki, that I bought several years ago, I think. I never really wear them, because I’ve always thought they made me look shorter. But when I put on a heel, I think it’s okay. What do you think? Do I look tiny?
I got this beautiful watch from Daniel Wellington! It’s such a treat, it comes in a beautiful box, so luxurious. It’s the little things you know. I actually got a 15% discount code for you, when making a purchase from www.danielwellington.com! the code is stinemo and valid until October 31st :)

///Jeg gravede mine vidde bukser frem, som jeg købte i Monki for nogle år siden. Jeg har aldrig brugt dem så meget, fordi jeg altid har syntes at jeg ser så lav ud i andet en skinnies. Men med en hæl på, synes jeg det er okay. Hvad synes I? Ser jeg lille bitte ud?
Jeg har fået dette smukke ur fra Daniel Wellington! Det kommer i en smuk æske og føles bare så luxoriøst. Det er de små ting der tæller du ved.. Jeg har fået en rabatkode til jer, så I kan sparre 15% på alt hos www.danielwellington.com! Koden er stinemo og gælder indtil d. 31. Oktober :)[:]

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lene Kristensen October 5, 2014 at 12:52

  Du ser overhovedet ikke lav ud! Den høje talje giver dig jo super lange ben, og det ville sikkert også gå i flade sko. Er vild med det her look på dig!

 • Reply Sara October 5, 2014 at 13:38

  Jeg må desværre indrømme, at jeg synes sådan nogen bukser gør sig bedst hvis man har en vis højde – både i forhold til om man kommer til at se højere/lavere ud i dem, og om de fremstiller ens kropform på en god måde, og der synes jeg bare de er bedre til folk med en vis højde. :)

 • Reply Glassow October 5, 2014 at 19:24

  Jeg elsker de her billeder! Og hvor er dit hår bare blevet langt :) Det er så flot <3

 • Reply Sarah Mikaela October 5, 2014 at 22:39

  Er helt vild med det her outfit og de her billeder! Babe!!!

 • Leave a Reply