WHITE LEATHER

UntitledUntitledbIMG_5034

Wearing Warehouse jacket // H&M knit // H&M skirt // Gina Tricot scarf // Nike Air Force 1 mid (via JD Sports)

I’m in London! I’m here visiting Sarah of course, staying at her place. I really, really needed a small vacation, plus I can’t stay at my apartment this week, because the ceiling is being renovated. Perfect! I’ll just leave for London then! It’s great to be reunited with my bestie again.

///Jeg er i London! Jeg er her for at besøge Sarah selvfølgelig, og bor hos hende. Jeg trængte virkelig, virkelig til en lille ferie. Og jeg kan ikke bo i min lejlighed i denne uge, fordi loftet skal renoveres. Hvor er det skønt at blive genforenet med min bestie.

3 Comment

  1. hami says: Reply

    I have the same shoe and wearing it is weirdly difficult! but you look super good. I must try longer skirt with my nikes :’–)

  2. Du er bare så smuk!

  3. Jeg elsker det første billede!! :D

Leave a Reply