Vlog: Danske Favoritter *danish video* • The Mo Look
Video

Vlog: Danske Favoritter *danish video*

September 11, 2014


Idag har jeg lavet en video på dansk! Jeg ville egentlig bare se om det var noget, I danskere ville synes om. Jeg snakker lidt om mine favoritprodukter fra danske mærker, og et par andre skandinaviske mærker. Jeg håber i synes om den! Sig endelig til hvis I synes jeg skal lave nogle flere videoer på dansk :)

///This video is in Danish, to see if my readers from Denmark would like it. New video in English next week :)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sara Friday September 12th, 2014 at 07:33 PM

    Dejligt med en video på dansk! :D

  • Reply kathrine Saturday September 20th, 2014 at 11:54 AM

    Jeg har boet i London, og elsker derfor dine videoer på engelsk! – dog vil jeg så sige at det ville give et frisk pust hvis du vil lave nogle danske videoer engang i mellem :-)

  • Leave a Reply