Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Vlog: Danske Favoritter *danish video* • The Mo Look
Video

Vlog: Danske Favoritter *danish video*

September 11, 2014


Idag har jeg lavet en video på dansk! Jeg ville egentlig bare se om det var noget, I danskere ville synes om. Jeg snakker lidt om mine favoritprodukter fra danske mærker, og et par andre skandinaviske mærker. Jeg håber i synes om den! Sig endelig til hvis I synes jeg skal lave nogle flere videoer på dansk :)

///This video is in Danish, to see if my readers from Denmark would like it. New video in English next week :)

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sara September 12, 2014 at 19:33

    Dejligt med en video på dansk! :D

  • Reply kathrine September 20, 2014 at 11:54

    Jeg har boet i London, og elsker derfor dine videoer på engelsk! – dog vil jeg så sige at det ville give et frisk pust hvis du vil lave nogle danske videoer engang i mellem :-)

  • Leave a Reply