Vlog: Another Home Haul • The Mo Look
Video

Vlog: Another Home Haul

July 28, 2014

I’m moving!! I’m getting the keys to my new apartment later today, and then we start painting. Hopefully I’ll be moving in by the end of this week! Eeek, very exciting :D I got some things of course, that I wanted to share with you. Click play and see :)

/// Jeg skal flytte! Jeg får nøglerne senere idag til min nye lejlighed, og så skal vi ellers igang med at male. Forhåbentlig flytter jeg ind i slutningen af denne uge! Jaaa, så spændende :D Jeg selvfølgelig købt en masse ting, og her viser jeg jer et par af dem. Klik og se med :)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Natasha Monday July 28th, 2014 at 06:45 PM

  Hej du!
  Hvor er magneterne fra? :)

 • Reply Kristina Monday July 28th, 2014 at 10:03 PM

  Har ikke været forbi din blog et stykke tid nu (ja, det er for dårligt)…. men hvor er din hud blevet fin!! Det ville jeg bare lige nævne. Og så er du skøn på både engelsk og dansk, så hvad du nu føler dig bedst tilpas i, tænker jeg :-)

 • Reply Maja Sunday August 10th, 2014 at 09:09 PM

  Hej Stine. Jeg synes altid det er super fedt når bloggere også laver videoer, og dine er altid hyggelige og inspirerende. For min skyld er det lige gyldigt om du laver dem på dansk eller engelsk – jeg forstår begge dele.

  Hav en fortsat god sommer!

 • Leave a Reply