Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Vlog: My Accutane Experience • The Mo Look
Video

Vlog: My Accutane Experience

May 14, 2014


I am finally done with my accutane/isotretinoin treatment! This video is all about my thought on it, the side effects and result! If you have any further questions, don’t be shy to ask :) I hope you like it!

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply clara May 14, 2014 at 14:38

  din hud ser godt nok fin ud, og hvor er det rart for dig at det er overstået:)

 • Reply Anna May 14, 2014 at 14:49

  Jeg er en måned fra at være færdig med min 2. omgang isotretinoin. Fik første omgang som 25-årig og det holdt rigtig godt, men 3-4 år senere syntes jeg, at min hud begyndte at blive værre igen og jeg kom heldigvis hurtigt på kuren før det blev rigtig slemt. Jeg har skulle tage 8 pakker i alt.

  Mht. arrene, så bliver de heldigvis bedre med tiden. Jeg synes faktisk næsten, at jeg på gode dage kan nøjes med en BB-cream… Min kosmetolog-dame vil også gerne have mig diamantpeelet til vinter når min hud er normaliseret for at gøre min hud helt ensartet.

  Og jeg kan SÅ godt følge dig mht. selvtilliden. Jeg fik acne, da jeg var 11-12 år, og det tog mig lang tid at finde modet til at prøve isotretinoin, for man hørte jo så meget om hvor farligt det var. Jeg er SÅ glad for at jeg endelig fandt modet – det er så enormt hæmmende at have acne som voksen. Depression pga. isotretinoin – heck, jeg tror risikoen for at voksen-acne er mere psykisk hæmmende er noget større end risikoen for at isotretinoin påvirker psyken. Jeg startede nyt studie som 25-årig og følte, at det eneste folk så var min acne. Nogle dage lod jeg være med at tage til undervisning, fordi jeg ikke kunne overskue at andre skulle se mig. Det var selvfølgelig ikke det eneste folk så, og mine venner som jeg har talt med om det siger, at de aldrig tænkte over det, men det gjorde jeg jo. Hele tiden. Det er sådan en befrielse at have det ok med sin hud! Jeg render i netto med “nøgen” hud, træner uden makeup og jeg skænker det slet ikke en tanke hvis min kæreste eller venner ser mig uden makeup – tidligere ville jeg stå op om morgenen så jeg kunne nå at lægge makeup før nogen så mig.

  Mht. bivirkninger, så oplevede jeg ingen ledsmerter første gang, kun tør hud, tørre læber og (knas)tør næseslimhinde. Her i anden ombæring har jeg så også fået rygsmerter og smerter i venstre albue, men det er heldigvis ikke så slemt som du beskriver dine rygsmerter. Mine rygsmerter er værst om morgenen når jeg vågner.
  Til gengæld har jeg næseblod dagligt og må smøre fugtighedscreme i næsen med en vatpind…

  Anyway, stor respekt herfra for at have lagt dine oplevelser ud. Jeg ville ønske, jeg havde været ung og acne-ramt nu, så jeg kunne have brugt internettet og fundet den slags beretninger, så havde jeg klart sparet mig selv for mange hæmmede år.

 • Reply Mille May 14, 2014 at 20:54

  Hvor er du sej! Det lyder som om, det var rigtig svært at komme igennem. Godt kæmpet og du ser jo bare skide godt ud nu! OG så lyder du bare mega sød og flink = dobbelt op på nice! :) :) :)

 • Reply Olivia May 14, 2014 at 21:08

  Jeg kender også virkelig til det med den dårlige selvtillid og den psykiske kamp det kan være at have akne! Jeg har også haft dage, hvor jeg ikke har villet gå udenfor en dør og jeg har haft adskillige sammenbrud, fordi jeg i en alder af snart 23 har måttet kæmpe med akne siden 13-årsalderen og fordi ingen behandlinger rigtig gav nogle gode resultater. Jeg har endda været gennem behandlinger med biologisk medicin, der skulle indsprøjtes i maveskindet hver 2. uge, men måtte stoppe pga. alvorlige bivirkninger (jeg fik at vide på hudafdelingen, at jeg nu havde udtømt ALLE behandlingsmuligheder, enten pga. af mangel på effekt eller pga. alvorlige bivirkninger). Det er som et nyt slag i ens viljestyrke hver gang en ny behandlingsmulighed udtømmes uden resultater. Det har været enormt hæmmende for mig psykisk, at have så slem akne, som jeg har haft.

  Jeg var faktisk på Isotretinoin i en kort periode omkring da jeg var 16, men stoppede fordi jeg netop fik en forværring, som du også fortæller om, Stine. Måske skulle jeg have været fortsat? Jeg er i hvert fald på kuren igen, nu i en alder af 22 og det ser allerede ud til at virke, lige som det skal, her efter tre uger. Jeg har lige været til det månedlige tjek, og fik sat dosen op til det dobbelte. Nu håber jeg bare ikke, at tørheden i ansigt/læber/hovedbund går helt amok. Jeg har dog fundet nogle rigtig gode og anbefalelsesværdige cremer og læbepomade fra Avène, som virkelig giver den fugt min hud har brug for og reparerer de små sprækker, der måtte komme fra tørheden.

  Jeg går selv allerede nu og tænker meget over, om behandlingen mon vil give en varig effekt, eller om min akne vil vende tilbage, når jeg ikke længere tager de små røde piller.. Jeg tænker især over dette, fordi min akne skyldes at jeg har PCOS, som hos nogle udmynter sig i akne. Jeg ved ikke om du også har PCOS (?), men jeg vil da under alle omstændigheder følge spændt med, og håber at dine flotte flotte resultater vil vare ved!!

  Jeg synes virkelig det er sejt af dig, at du deler hele denne historie med alle os, der følger med. Det er inspirerende og motiverende, både at se en, der kæmper med de samme ting, men også at der rent faktisk er noget der hjælper. Det er utroligt, hvor meget akne kan ødelægge i ens måde at møde verden på. På trods af, at man jo får at vide af sin venner og familie, at det ikke er det, man lægger mærke til. Det er stadig dét, der fylder og springer i ens øjne, hver gang man kigger sig i spejlet eller skal have taget et billede.

  Så tillykke med, at behandlingen er overstået og har givet så flotte resultater. Det er inspirerende at følge med i.

 • Reply Indigo Freeman May 17, 2014 at 06:52

  Hey Stine!

  Congratulations on finishing your treatment! Six months is such a loooonnnng time! I can’t believe you stuck with it!

  You look so good! I already thought you looked good before the treatment anyway, but I’m glad you feel more confident now!

  Have you noticed that you don’t feel like you need to wear as much makeup as before? Has it changed how you dress?

  You should definitely do a video on your makeup routine! And what about a video where you take us through the city and show us all your favourite places?

  xx indigo

 • Reply Christine Bonde May 29, 2014 at 19:03

  Det er SÅ tydeligt at du er blevet gladere og har fået det bedre. Hvor var det SKØNT at se den her video :-) Du ser hamrende godt ud, virkelig.

 • Leave a Reply