Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Video: Graduating, new relationship & the future • The Mo Look
Video

Video: Graduating, new relationship & the future

July 23, 2017

[:en]I haven’t made a video in several months, and I thought I’d update you on what’s been going on with me. Here’s some of the things I’ll talk about:

  • I graduated as a multimedia designer! Woo ?
  • I’m not sure what the next couple of months will bring
  • I’m in a new relationship ?
  • Traveling to the West Coast of America next month ??

Notice anything different about my site? I sure hope you do! I been wanting to update my visuals for a long time, and well, I finally decided on what I wanted. I hope you like it too![:da]Jeg har ikke lavet en video i flere måneder, så jeg ville opdatere jer på hvad jeg har gået og lavet. Her er par ting jeg kommer til at snakke om:

  • Jeg er færdiguddannet som multimedie designer. Woo ?
  • Jeg er ikke sikker på hvad der kommer til at ske i næste par måneder
  • Jeg er i et nyt forhold ?
  • Jeg rejser til USA’s vestkyst i næste måned ??

Lagt mærke til noget anderledes på siden? Det håber jeg sørme du gør! Jeg har ville opdatere min visuelle identitet i lang tid, og nu fik jeg endelig bestemt mig for et udseende. Jeg håber i kan lide det![:]

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply