Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 TURQUOISE FUZZINESS • The Mo Look
Style

TURQUOISE FUZZINESS

December 6, 2014

[:en]UntitledUntitledUntitled

Wearing Stine Riis x H&M jacket // Faux fur stole from eBay HERE // Second Female trousers (similar HERE) // Bianco purse (similar HERE) // BDK shoes // Lips: MUA Luxe Velvet Lip Lacquer in Kooky HERE

Yesterday was my birthday!! I had such a nice and chill day with my family and friends. Got lovely present and korean food for dinner. Perfect..
When I was in London I bought the MUA Luxe Velvet Lip Lacquers, available in Superdrug. They were only £3 and they even had an buy 2 get 1 free offer, so I bought 6 for the mere price of £12. They had some really fun colours, including this deep purple shade. I really like it!

I bough the faux fur stole a while ago, and I finally got it in the mail. For faux fur, it’s surprisingly soft! But the lining is this horrible stretchy leopard fabric.

/// Igår var det min fødselsdag!! Jeg havde sådan en dejlig og afslappet fødselsdag med min familie og venner. Fik skønne gaver og koreansk mad til aften. Perfekt..
Da jeg var i London købte jeg Luxe Velvet Lip Lacquers fra MUA. Det kan fås i Superfrug. De kostede kun £3 og der var endda et tilbud med købb 2 få 1 gratis. Så jeg købte 6 forskellige farver, til den nette sum af £12. De har nogle rigtig sjove farver, bla. denne dybe lilla. Jeg synes det ser super fedt ud!

Jeg købte den faux pels krave for noget tid siden, og så kom den endelig. Af faux fyr at være. er den overraskende blød! Men den har det mest forfærlige stretchy leopard stof bag på.[:da]UntitledUntitledUntitled

Wearing Stine Riis x H&M jacket // Faux fur stole from eBay HERE // Second Female trousers (similar HERE) // Bianco purse (similar HERE) // BDK shoes // Lips: MUA Luxe Velvet Lip Lacquer in Kooky HERE

Igår var det min fødselsdag!! Jeg havde sådan en dejlig og afslappet fødselsdag med min familie og venner. Fik skønne gaver og koreansk mad til aften. Perfekt..
Da jeg var i London købte jeg Luxe Velvet Lip Lacquers fra MUA. Det kan fås i Superfrug. De kostede kun £3 og der var endda et tilbud med købb 2 få 1 gratis. Så jeg købte 6 forskellige farver, til den nette sum af £12. De har nogle rigtig sjove farver, bla. denne dybe lilla. Jeg synes det ser super fedt ud!
Jeg købte den faux pels krave for noget tid siden, og så kom den endelig. Af faux fyr at være. er den overraskende blød! Men den har det mest forfærlige stretchy leopard stof bag på.[:]

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply PV December 6, 2014 at 13:47

  Hej Stine,

  Tillykke med i går (blev selv 22 i går), tænkte på om du tager i mod video-requests?

  • Reply Stine Mo December 6, 2014 at 16:59

   Hej,

   Tillykke til dig også!
   Ja, det gør jeg meget gerne! Er selv ret dårlig til at finde på videoer :b

   xx Mo

 • Reply milex December 8, 2014 at 20:21

 • Leave a Reply