Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 strawberry blonde • The Mo Look
Style

strawberry blonde

October 10, 2014

[:en]bDSC_3779
bDSC_3822
bDSC_3794
wella illumina hair color
Wearing River Island shirt // Sisters Point skirt // Jofama jacket // Zadig & Voltaire bag // H&M sunnies // Puma sneakers

If you watched my vlog in my previous post, you’ll know I went to the hairdresser and had my hair done with Wella Illumina colour. I didn’t think I’d ever get strawberry blonde hair, but I went for it, and I love it! What’d you think of it?
I’m also wearing my new lovely skirt from Sister Point. It’s a wonderful light, flowy fabric. And something super convenient is, that there are built in safety short in them! So when the wind blows, no one will see your undies :)

 [:da]bDSC_3779
bDSC_3822
bDSC_3794
wella illumina hair color
Wearing River Island shirt // Sisters Point skirt // Jofama jacket // Zadig & Voltaire bag // H&M sunnies // Puma sneakers

Hvis I så min vlog i mit tidligere indlæg, så ved i godt at jeg har været hos frisøren og få mit hår farvet med Wella Illumina farve. Jeg har nu aldrig troet at jeg ville få lavet strawberry blond hår, men nu gjorde jeg det, og jeg elsker det! Hvad synes i?
Jeg har også min nye lækre nederdel på fra Sisters Point. Det er et lækkert blødt og tyndt materiale. Og noget super smart er at der er indbyggede sikkerheds shorts i! Så når vinden blæser ser ingen din truss :)[:]

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Josefine Hald October 15, 2014 at 14:42

    Jeg er vild med det! Hvor er det cool. Fint og feminint – men alligevel lidt anderledes. Og så klæder det dig! Åh, det føles så godt når en stor forandring rent faktisk går godt!

  • Leave a Reply