Soap bubble painting

A little artsy DIY I did the other day! Soap bubble paintings. I had so many of those small soap bubble bottles laying around, I thought I’d put them to some use. If you’re interested in making some of these yourself, here’s what you need: Soap bubbles + the wand-thingy, water colors, small cups or containers and paper. The instructions are so obvious I feel, so don’t need to tell you how to do it, do I? xx

En smule artsy DIY jeg lave den anden dag! Sæbebobbel-billeder. Jeg havde så mange af de små sæbebobbel flasker liggende, at jeg tænkte at jeg ville lave noget med dem. Hvis du er interesseret i at prøve det skal du bruge følgende: Sæbebobbler og den der ting man puster med, vandfarver, små glas eller beholdere og papir. Fremgangsmåden er så ligefrem at jeg ikke behøver fortælle jer der, gør jeg? xx

4 Comment

 1. Nej, hvor ser det fint ud! Det har jeg aldrig tænkt på før :) Tak for tippet!

 2. sahra says: Reply

  soo nice!

  XO Sahra
  EffortlessCool

 3. Betina says: Reply

  Sådan nogle lavede jeg i børnehaven!
  Det havde jeg helt glemt at man kunne. Hvor er dine blevet fine :)

 4. Katie says: Reply

  wow how amazing does it look like!?
  http://coeursdefoxes.blogspot.com/

Leave a Reply