Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Shades of red • The Mo Look
Style

Shades of red

March 26, 2018

[:en]orange knit stine mo

TheMoLook_0469

den sorte plads

Red spectrum (affiliate)

red tights

red sunglasses

For years, my favourite colour was red. In middle school I had bright red hair and often wore red clothes, from coats to jeans. I’ve always been drawn to the colour. Like, when I walk into a store (whether it’s apparel or interior) and I see something red, I must take a closer look. Maybe it stems from my childhood, because my fathers trademark was his classic Levis 504 jeans in bright red. Maybe the colour bring my comfort because of the tie to my father. Who knows.

My thoughts when getting dressed were simple. Wear all the new things, those being the orange sweater, red tights and sunglasses. Seeing a clear colour spectrum, I wanted to go all out on that.


Knit sweater H&M (similar HERE*) ● Skirt TOPSHOP (similar HERE*)
Tights ALIEXPRESS ● Sneakers BUFFALO (similar HERE*) ● Sunglasses WISH (similar HERE*)

* = affiliate


 [:da]orange knit stine mo

TheMoLook_0469

den sorte plads

Red spectrum (affiliate)

red tights

red sunglasses

Imange år var min yndlings farve rød. I folkeskolen havde jeg farvet mit hår postkasserødt og bar ofte rød tøj, fra frakker til jeans. Jeg har altid være tiltrukket af farven. Som når jeg træder ind i en butik (om det er så er tøj eller interiør) og ser noget rødt, må jeg kigge nærmere på det. Måske kommer det fra min barndom, fordi min fars varemærke var han klassiske Levis 504 jeans i postkasserød. Måske bringer farven mig en hvis tryghed pga. forbindelsen til min far. Hvem ved.

Mine tanker da jeg klædte mig på var simple. At have alle mine nye sager på, som er den orange sweater, røde tights og solbrillerne. Da der var et klart farvetema, gik jeg all out.


Knit sweater H&M (similar HERE*) ● Skirt TOPSHOP (similar HERE*)
Tights ALIEXPRESS ● Sneakers BUFFALO (similar HERE*) ● Sunglasses WISH (similar HERE*)

* = affiliate


 [:]

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply