Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Taking care of sensitive skin | The Mo Look
Beauty

Taking care of sensitive skin – Giveaway

February 13, 2015

[:en]

eucerin ultra sensitiveWith the harsh weather still going strong, Im determined to take extra good care of my skin. Since I’ve been on the Isotretinoin (acne) treatment, my skin’s on the dry and sensitive side. I’ve been trying out products from the Dermato Clean & Ultra Sensitive lines from Eucerin. More info and a giveaway after the jump!

eucerin dermatoclean
I’ve been using the Dermato Clean cleansing milk and toner, and to moisturize the Ultra Sensitive Soothing Care for dry skin. There’s also one specially created for normal to combination skin! The moisturizer is really nice! The texture feels light on the skin and absorbs quickly, so you can apply your makeup. It’s also free from fragrance and parabens, which are ingredients I always avoid in skin care!

The Acute lip balm is truly amazing! It’a actually the one I used while I was on the Isotretinoin, which made my lips flake and crack like crazy. This little guy was a lifesaver.
eucerin dermatoclean
As promised, there’s a giveaway for you guys! Only for people residing in Denmark though, apologies… Danes, read about the giveaway on the danish post HERE!

Post created in collaboration with Eucerin.

[:da]

eucerin ultrasensitiveNår dette kolde vejr fortsætter, er jeg opsat på at beskytte og passe ekstra meget på min hud. Efter jeg har været på Isotretinoin (acne) medicinen, er min hud på den tørre og sensitive side. Jeg har prøvet produkterne fra Dermato Clean & Ultra Sensitive linierne fra Eucerin. Mere info og giveaway efter jumpet!

themolook_eucerin_ultrasensitive

Jeg har brugt Dermato Clean cleansing milk og toner, Ultra Sensitive Soothing Care til tør hud. Der findes også en udgave til kombineret hud! Cremen er super lækker! Formlen er let og trænger hurtigt ind, så man kan lægge makeup ovenpå. Den er også fri for parfume og parabener, hvilket er ingredienser jeg altid undgår i hudpleje!

Læbepomaden Acute Lip Balm er virkelig fantastisk! Det er faktisk den samme jeg brugte da jeg var på Isotretinoin og mine læber var så tørre at de flækkede. Denne lille fyr var en sand livsreder.

themolook_eucerin_sensitive Som lovet er her et giveaway! I kan vinde alle 5 produkter vist ovenfor (cleansing milk, toner, moisturizer dry skin, moisturizer combination skin and lipbalm), til en værdi af over 600 kr.

Det eneste du skal gøre er at følge mig på Bloglovin og “save” dette indlæg (HER) og smide en kommentar til dette indlæg, hvor du skal sige et par ord om hvorfor du skal vinde :) Konkurrencen slutter torsdag d. 19. Held og lykke!

Indlæg lavet i samarbejde med Eucerin.

[:]

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Stefanie Rimhoff February 14, 2015 at 12:44

  Hej Stine! Damn, jeg har også været på Isotretinoin medicinen en gang… og jeg stadigvæk har tørre læber og hud fra det, desværre. Jeg kunne godt tænke mig, at prøve produkterne, fordi jeg har ikke fundet en livsreder endnu! Tak for konkurrencen :)

 • Reply Emma Bender February 14, 2015 at 19:51

  Jeg har selv for to år siden også været igennem pillekuren. Først var det Tetracyklin da min acne ikke var “så” slemt, men da det ikke virkede kom jeg på Isotretinoin. Det var nok den værste kur at komme på i 3.g. Jeg sad hver dag og pillede tørt hud af læber, kinder og hænder og jeg følte mig aldrig i humør til at gå ud…
  I dag er min hud blevet bedre, men har endnu ikke fundet det produkt som gør, at min hud kan slappe af om vinteren, så hvis det var det her, kunne det være fantastisk!

 • Reply Astrid Toftegaard February 15, 2015 at 08:54

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde de lækre produkter fra Eucerin, da jeg selv døjer med rigtig vintertør hud, og oveni det har en smule acne. Derfor glider makeuppen ikke ligefrem på huden, den ligger sig rent faktisk i flager på huden. Rigtig øv! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få ordenligt styr på min hud, hvilket jeg håber Eucerin-produkterne kan!

 • Reply Julie Degn February 15, 2015 at 16:20

  Jeg har fulgt med i din blog lige siden, du havde mange hudproblemer og ofte kom med tips til at skjule og bekæmpe akne – og jeg kan virkeligt se, hvor fin din hud er blevet. Så sådan en lækker plejeserie vil sikkert også kunne gøre vidunder for min hud! :)

 • Reply Olivia Fryd February 16, 2015 at 15:38

  Jeg skal vinde fordi jeg selv er igang med en isotretinoin-kur og hver dag skal holde tør og krakeleret hud/læber fra døren.. Og gode produkter til sart, tør hud er ret dyre, så det er en virkelig god konkurrence du har kørende her :)

 • Reply Nanna Poulsen February 18, 2015 at 06:33

  Hej Stine :-)
  Min hud har siden jeg var blev konfirmeret været helt ud at skide (rent ud sagt).. I dag er jeg 22 år og er meget træt af at jeg stadig slår ud. Jeg vil sige jeg har prøvet næsten alt! (min hud er bedre i dag, men ja det står til i perioder at jeg slår ud) Du er en kæmpe inspiration og har altid set dine fine videoer og tips omkring acne og om hvordan du lægger en fin make up!

  Hav en dejlig onsdag!

 • Leave a Reply