Taking care of sensitive skin | The Mo Look
Beauty

Taking care of sensitive skin – Giveaway

February 13, 2015

eucerin ultra sensitiveWith the harsh weather still going strong, Im determined to take extra good care of my skin. Since I’ve been on the Isotretinoin (acne) treatment, my skin’s on the dry and sensitive side. I’ve been trying out products from the Dermato Clean & Ultra Sensitive lines from Eucerin. More info and a giveaway after the jump!

eucerin dermatoclean
I’ve been using the Dermato Clean cleansing milk and toner, and to moisturize the Ultra Sensitive Soothing Care for dry skin. There’s also one specially created for normal to combination skin! The moisturizer is really nice! The texture feels light on the skin and absorbs quickly, so you can apply your makeup. It’s also free from fragrance and parabens, which are ingredients I always avoid in skin care!

The Acute lip balm is truly amazing! It’a actually the one I used while I was on the Isotretinoin, which made my lips flake and crack like crazy. This little guy was a lifesaver.
eucerin dermatoclean
As promised, there’s a giveaway for you guys! Only for people residing in Denmark though, apologies… Danes, read about the giveaway on the danish post HERE!

Post created in collaboration with Eucerin.

YOU MIGHT ALSO LIKE

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Stefanie Rimhoff Saturday February 14th, 2015 at 12:44 PM

  Hej Stine! Damn, jeg har også været på Isotretinoin medicinen en gang… og jeg stadigvæk har tørre læber og hud fra det, desværre. Jeg kunne godt tænke mig, at prøve produkterne, fordi jeg har ikke fundet en livsreder endnu! Tak for konkurrencen :)

 • Reply Emma Bender Saturday February 14th, 2015 at 07:51 PM

  Jeg har selv for to år siden også været igennem pillekuren. Først var det Tetracyklin da min acne ikke var “så” slemt, men da det ikke virkede kom jeg på Isotretinoin. Det var nok den værste kur at komme på i 3.g. Jeg sad hver dag og pillede tørt hud af læber, kinder og hænder og jeg følte mig aldrig i humør til at gå ud…
  I dag er min hud blevet bedre, men har endnu ikke fundet det produkt som gør, at min hud kan slappe af om vinteren, så hvis det var det her, kunne det være fantastisk!

 • Reply Astrid Toftegaard Sunday February 15th, 2015 at 08:54 AM

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde de lækre produkter fra Eucerin, da jeg selv døjer med rigtig vintertør hud, og oveni det har en smule acne. Derfor glider makeuppen ikke ligefrem på huden, den ligger sig rent faktisk i flager på huden. Rigtig øv! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få ordenligt styr på min hud, hvilket jeg håber Eucerin-produkterne kan!

 • Reply Julie Degn Sunday February 15th, 2015 at 04:20 PM

  Jeg har fulgt med i din blog lige siden, du havde mange hudproblemer og ofte kom med tips til at skjule og bekæmpe akne – og jeg kan virkeligt se, hvor fin din hud er blevet. Så sådan en lækker plejeserie vil sikkert også kunne gøre vidunder for min hud! :)

 • Reply Olivia Fryd Monday February 16th, 2015 at 03:38 PM

  Jeg skal vinde fordi jeg selv er igang med en isotretinoin-kur og hver dag skal holde tør og krakeleret hud/læber fra døren.. Og gode produkter til sart, tør hud er ret dyre, så det er en virkelig god konkurrence du har kørende her :)

 • Reply Nanna Poulsen Wednesday February 18th, 2015 at 06:33 AM

  Hej Stine :-)
  Min hud har siden jeg var blev konfirmeret været helt ud at skide (rent ud sagt).. I dag er jeg 22 år og er meget træt af at jeg stadig slår ud. Jeg vil sige jeg har prøvet næsten alt! (min hud er bedre i dag, men ja det står til i perioder at jeg slår ud) Du er en kæmpe inspiration og har altid set dine fine videoer og tips omkring acne og om hvordan du lægger en fin make up!

  Hav en dejlig onsdag!

 • Leave a Reply