Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 one shoe, three ways • The Mo Look
Accessories

one shoe, three ways

August 26, 2014

[:en]bIMG_5483

Jeffrey Campbell Hyatt ankle boot

I haven’t been shopping for soooo long. Or let me rephrase that, I haven’t bought anything other than apartment stuff. So I was really craving a little splurge. I found these Jeffrey Campbell ankle boots on sale and thought, hey they’re fun! I realized that they could be worn 3  ways, since the buckle is removable. I like the second look most, it reminds me a little of those Chanel boots. It’s a  nice chunky heel, that’s appropriate for everyday. Which way do you like best?

 [:da]bIMG_5483
Jeffrey Campbell Hyatt ankle boot

///Jeg har ikke shoppet i laaaang tid. Eller rettere, jeg har ikke købt andet end ting til min lejlighed. Så jeg trængte bare sådan til at købe noget pænt. Jeg fandt disse Jeffrey Campbell ankel støvler på udsalg i Carla F, og syntes de var sjove. Eftersom spændet kan tages af, kan de få tre forskellige looks. Det er da lidt skæg! Mit favoritlook er nr. to, det minder mig om de der Chanel støvler med metal pladen. De har en fin chunky hæl, som er god til hverdag. Hvilket look er jeres favorit?[:]

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lise Emilia August 26, 2014 at 20:43

    Holy moly! De er fandeme godt nok flotte! Jeg kan godt forstå du har købt dem, ville ønske jeg havde knasterne til dem lige nu! Wauw!

  • Leave a Reply