Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 My trusty companion • The Mo Look
Style

My trusty companion

October 22, 2014

[:en]bIMG_6407
bIMG_6374
bIMG_6400
Wearing Soaked In Luxury coat // H&M shirt // Monki boyfriend jeans // Bianco clutch // Jeffrey Campbell boots

The only thing I like about autumn and winter is the fact that it’s time for coats! I got this amazing one last year and I’ve been so in love with it since. It was given to me by a pr agency, and I don’t think I’d ever bought it myself. I had the idea that a long coat wouldn’t suit me, but I’d never actually tried one. Turned out I think it looks fab fab fab!!

//Det eneste jeg jeg kan lide ved efterår og vinter er at det betyder tid til frakker! Jeg fik denne fantastiske frakke sidste år, og jeg har været forelsket siden. Jeg fik den af et pr bureau, og jeg tror ikke at jeg kunne finde på at købe den selv. Jeg havde denne her idé om at en lang frakke ikke ville klæde mig, selvom jeg aldrig havde prøvet en. Det viste sig at jeg synes det ser så godt ud![:da]bIMG_6407
bIMG_6374
bIMG_6400

Wearing Soaked In Luxury coat // H&M shirt // Monki boyfriend jeans // Bianco clutch // Jeffrey Campbell boots

The only thing I like about autumn and winter is the fact that it’s time for coats! I got this amazing one last year and I’ve been so in love with it since. It was given to me by a pr agency, and I don’t think I’d ever bought it myself. I had the idea that a long coat wouldn’t suit me, but I’d never actually tried one. Turned out I think it looks fab fab fab!!

//Det eneste jeg jeg kan lide ved efterår og vinter er at det betyder tid til frakker! Jeg fik denne fantastiske frakke sidste år, og jeg har været forelsket siden. Jeg fik den af et pr bureau, og jeg tror ikke at jeg kunne finde på at købe den selv. Jeg havde denne her idé om at en lang frakke ikke ville klæde mig, selvom jeg aldrig havde prøvet en. Det viste sig at jeg synes det ser så godt ud![:]

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply