I love sale season!

bIMG_4192 bIMG_4186Hiya, I got a few great things on sale recently and wanted to share them wit you! First up, sneakers! Got them at Foot Locker for 300 dkk. And I love them. Super comfy! And then I got that great moss coloured bucket bag from H&M. I’d been checking it out a month or so ago and loved it but thought it was a little expensive at 700 dkk. Then I spotted it at 50% off and I was a happy chap! Love the huge tassels

Hey hey, jeg har fået mig et par ting fra udsalg på det seneste som jeg lige ville dele med jer! Først har vi sneakers! Fandt dem i Foot Locker til 300 dkk. Of jeg elsker dem, de er suer behagelige! Og så den lækre mosfarvede bucket taske fra H&M. Jeg havde kigget på den for en måneds tid siden, men syntes den var lidt dyr til 700 kr. Så spottede jeg den til 50% fra og var en glad tøs. Jeg elsker de giga kvaster

9 Comment

 1. Årh, god pris for skoene! De er virkelig lækre :)

 2. hami says: Reply

  omg that bag. amazing find!! I also got sneakers on sale :–) loving em

 3. Sikke et kup med skoene! Du har godt nok været heldig, jeg har slet ikke fundet noget interessant på udsalget endnu.. :)

  Sisselykke.dk

 4. Anathana says: Reply

  love love love the shoes! but please change the headline font on the blog

  1. Why?

 5. Julie says: Reply

  De sko der de er så fede, men jeg kan ikke finde dem på hjemmesiden, er det muligt at du kunne sende et link?
  Jeg er helt tosset med de sko, og det ville virkelig være en stor hjælp :-)

 6. Julie says: Reply

  Mig igen, det ville også bare være en stor hjælp, hvis du kunne skrive navnet på skoen!? :-)

  1. Modellen hedder Elite (GS)

 7. I every time spent my half an hour to read this webpage’s articles daily along with a cup of coffee.

Leave a Reply