Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 double denim • The Mo Look
Style

double denim

September 22, 2014

[:en]double denim
double denimuxury tee // Monki Boyfriend jeans (similar here)// T.U.K Creepers (similar here)

Wow, autumn really hit Copenhagen today! Walked out the door and and was freezing right away. Boo hoo, I’m gonna miss warm evenings and boat rides… I got a new pair of boyfriend jeans from Monki. Two pairs of boyfriend jeans seems appropriate. They pretty much match perfectly with my home-dyed vest!

///Hold da op, det er vist blevet efterår i København. Jeg gik ud af døren og blev blæst tilbage af kulden. Øv altså, jeg kommer til at savne varme aftener og bådture… Jeg har fået mig et par nye boyfriend jeans fra Monki. To par boyfriend jeans er vist godt. De matcher næsten perfekt med min hjemme-blegede vest![:da]double denim
double denim

Wearing H&M blazer // DIY Vest // Soaked in Luxury tee // Monki Boyfriend jeans (similar here)// T.U.K Creepers (similar here)

Hold da op, det er vist blevet efterår i København. Jeg gik ud af døren og blev blæst tilbage af kulden. Øv altså, jeg kommer til at savne varme aftener og bådture… Jeg har fået mig et par nye boyfriend jeans fra Monki. To par boyfriend jeans er vist godt. De matcher næsten perfekt med min hjemme-blegede vest![:]

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply N.K.L September 23, 2014 at 13:20

  super fed vest!
  rigtig lækker blog du har, følger nu gladligt med på bloglovin :)

  http://www.nkl-fashion.dk

 • Reply www.TheFollowFashion.com September 24, 2014 at 06:10

  All blue everything. I dig it.

 • Leave a Reply