DIY’ed ombre dress

ombredressI did a little DIY project the other day! I looooove ombre, it’s so nice and very easy to do yourself with some dye. The dress is an H&M one that I wore on my graduation and haven’t worn since, so I thought I’d spice it up a bit. I had some Dylon purple dye laying around and fixed this up in about 30 mins. All I did was gradually adding more dye to the water and dipping in less and less of the dress every time. And voila!

Jeg lavede et lille DIY projekt den anden dag! Jeg eeelsker ombre, og det er så nemt at lave med noget tekstilfarve. Kjolen er fra H&M som jeg havde på da jeg blev student, og jeg har ikke brugt den siden så jeg syntes den trængte til at blive peppet lidt op. Jeg havde noget lilla Dylon tekstilfarve liggende og lavede dette på ca. 30 min. Den eneste jeg gjorde var at gradvist tilsætte mere farve i vandet og dyppe mindre og mindre af kjolen i farven hver gang. Og voila!  

11 Comment

 1. Fuck hvor er dit hår bare smukt!

 2. Wauw ! Hvor et det blevet godt ! ! Den er virkelig blevet flot ! ! :D

 3. Omg det der er noget af den cooleste jeg har set! Vildt inspirerende :-)
  Resultatet er blevet så godt.

  Kig forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

 4. Hvor er det bare pænt! Jeg må se, om jeg kan finde en kjole og noget farve til samme formål :)

 5. Whoa! The DIY looks really good!

  A Blog by Oroma Roxella Rukevwe

 6. Ditte says: Reply

  Very inspiring!

 7. Isabel Engelbredt says: Reply

  JA! super god ide! ser godt ud

 8. Kate says: Reply

  Very simple chemistry involved here. It makes a very gorgeous effect!

  Kate from Clear the Way

 9. God idé Stine, det må jeg prøve mig frem med :-) Tak for tippet!

  xx Sara Marie/www.36five.blogspot.com

 10. emma says: Reply

  Wauw! Så flot!
  Vil du ikke lave en video, hvor du viser hvad du har gjort step by step? :)

 11. Wowww, this looks gorgeous! Makes me want to buy a white dress immediately! Maybe I could buy one on Monday… ^^ Gosh, this is such a cool dress! :D

  xo

Leave a Reply