This week ✗ 14 • The Mo Look
Food & lifestyle

This week ✗ 14

april 9, 2017

Denne uge har stået på en masse forskelligt. Er i interesserede i hvad jeg går og laver på en ganske almindelig uge? Så læs med!
slurp ramen joint

Slurp Ramen Joint

Jeg faldt over Slurp Ramen Joint på Instagram for læææænge siden, før de overhovedet åbnede deres restaurant. Så fik de en 6-stjernet anmeldelse i Politiken, og så er det jo klart at den skal prøves. Så jeg drog afsted på en kold onsdag aften, med kæresten under armen. Det samme gjorde en masse andre Københavnere, og eftersom det er et småt sted uden bordbestilling måtte vi vente 1 time på at få plads. Men er du sindssyg hvor var det en fantastisk shoyu ramen vi fik! Derudover fik vi gyoza og tun med syltet vandmelon til forret. Bestemt ventetiden værd. Den første ramen jeg har fået i København som smagte ligesom dem jeg fik i Japan. Slurp Ramen Joint kan klart anbefales! (Men forvent ventetid ?)

træning

10 ugers træning

Denne uge markerede den tiende uge med kontinuerlig træning! For ca. 3 måneder siden besluttede jeg mig for at begynde at træne. Dels fordi jeg gerne vil komme i bedre form og blive stærkere, dels fordi min kæreste selv træner rigtig meget, og motiverede mig til at starte.
Som udgangspunkt er jeg gået efter 3 holdtræninger om ugen. Det er det selvfølgelig ikke blevet til hver eneste uge, men trods sindsygt ømme muskler er jeg kommet op i centret alligevel. Jeg træner i Fitness World og startede med Stram Op hold, men er gået mere over til BodyFit, AssAttack og Puls/styrke.
Jeg kan ikke rigtig se en forkskel på min krop, men jeg kan mærke det! F.eks. startede jeg med at kunne tage 2 armbøjninger i streg, nu kan jeg tage 10. Og så har jeg bare mere energi og overskud. Det er virkelig dejligt og kan klart anbefales!

Småting

Afsluttet mit praktikforløb med et 12-tal til eksamen, og et studiejob i virksomheden. Virkelig dejligt at de har været så glade for mig, at de gerne vil have at jeg fortsætter. Nu skal jeg bare skrive min afsluttende eksamens-skrivning og på en eller anden måde finde tid til studiejob, træning og social. Det bliver slet ikke pres…..

Været til overdådig påskefrokost hos mine forældre. Efter min bror og jeg er flyttet ud og ser de gamle sjældnere, har de en tendens til at gøre ret meget ud af det, så vi får set hinanden.

Fejret min kærestes fødselsdag med Christianshavnerkage og vaffelis i solen.

YOU MIGHT ALSO LIKE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply