At rejse er at leve • The Mo Look
Travel

At rejse er at leve

marts 23, 2016

tokyoUntitled
Jeg skriver ikke så meget om det, men jeg elsker at rejse! Nu hvor jeg studerer og lever af SU rejser jeg desværre ikke så meget som jeg gerne ville.
Idag vil jeg fortælle jer lidt om mine ture til Japan. Jeg var afsted 2 gange tilbage i 2008, først med mit Japansk ungdomskolehold og derefter med min familie. Nogle af jer ved måske at jeg var super vild med Japansk mode da jeg var yngre. Det er jeg efterhånden vokset fra, men jeg er stadig utrolig fascineret af Japansk kultur og især maden! Jeg glæder mig meget til at komme afsted til Tokyo og Kyoto igen en dag!
Som nævnt tidligere, gik jeg til Japansk undervisning og var afsted med min klasse. En super fed oplevelse, som gerne måtte have varet længere end blot en uge. jeg tænker tit over at det kunne have været super lærerigt at være på en længere sprogrejse i Tokyo. Noget som bla. Education First tilbyder. De har seks tilbud i Tokyo, for forskellige aldersgrupper og varighed. I kan bestille mere info fra EF lige HER!

Her er et par anbefalinger til hvad du SKAL opleve i Tokyo:

  • Den fantastiske bydel Shibuya, som om aftenen ser helt utrolig ud med alle de blinkende lysreklamer og det famøse gigantiske fodgængerfelt, som du helt sikkert har set. Jeg boede i dette område, og var vild med menneskemylderet og butikkerne. Det var her jeg virkelig fik The-Tokyo-Feeling!
  • Spis så meget forskelligt slags mad du kan! Ikke bare sushi og ramen. Japansk mad er så anderledes fra det meste. Kast dig ud i det! F.eks. det eksklusive kobe-, og wagyukød som man nogle steder selv sidder og steger ved bordet. Ret skægt og virkelig lækkert!
  • Kig ind i på et af de mange apoteker og prøv nogle af Japans virkelig lækre og nytænkende hudpleje og makeup.
  • Gå ned a shoppegaden Omotesando, hvor alle de store modehuse har butikker.

Untitled

Indlægget er lavet i samarbejde med og betalt af EF Education First

YOU MIGHT ALSO LIKE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply