Strong as steel (giveaway) - Maria Nila • The Mo Look
Beauty

Strong as steel (giveaway) – Maria Nila

november 9, 2015

maria nila color refresh azure bluemaria nila color refresh azure blue grey


Hair care routine: Wella Professionals Elements series
Hair color: Maria Nila Color Refresh Azure


Jeg er blevet ret træt af mit blonde hår på seneste. Jeg har savnet mit mørke hår helt vildt. Men før jeg går tilbage til mørk, skal jeg lige have det lidt skægt. Skægt omfatter åbenbart blåt hår. Det eneste jeg har gjort er at smække mit yndlingsprodukt; Maria Nila Color Refresh i. Denne gang farven Azure. Jeg har før brugt Autumn Red, Copper, Pink Pop og Vivid Violet.

Al denne hårfarving kunne let efterlade mig med en tør og frizzy manke. Men det har det ikke! Jeg har simplificeret min hårplejerutine og bruger kun Elements serien fra Wella Professionals. Det er et mere naturligt valg som ikke indeholder parabener og sulfater. Produkterne har en fantastisk duft, men jeg ville måske have foretrukket at de var parfumefri.
Wella Elements har lige lanceret en Strengthening Serum som styrker håret og giver en sund, balanceret hårbund. Jeg er selv rigtig glad for denne serum! Min hovedbund er nogle gange sensitiv efter alle de styling produkter jeg bruger. Efter jeg har brugt denne serum, føles min hovedbund helt normal og sund.
Nu til giveaway: I er så heldige at jeg har fået lov til at give en serum væk! Hvis i kunne tænke jer at vinde skal i blot følge mig på Instagram HER og smide en kommentar til indlægget (husk en gyldig email adresse så jeg kan kontakte dig!). Jeg finder en vinder mandag d. 16.

YOU MIGHT ALSO LIKE

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Emma november 9, 2015 at 11:52

  Har det præcis på samme måde! Inden jeg går fra blond til brunette skal der altid lige farves med enten pink eller grøn. :D

 • Reply Sju november 9, 2015 at 12:55

  wow !! I love your hair ♥ Pitty that my haircolour doesn’t allow me to do such experiments :( :D

  Peackapples

 • Reply Sahra november 9, 2015 at 16:12

  that hair color is STUNNING! I Wish I could pull that off like you!

  XO Sahra
  Que Sera Sahra

 • Reply Emma november 9, 2015 at 20:30

  Har alt for længe ledt efter en sulfat-fri shampoo, så tusinde tak for tippet! :)

 • Reply Elle november 19, 2015 at 14:00

  This looks gorgeous on you :) I discovered Maria Nila on a recent trip ot Gothenburg (I’m British) and have been using the Black 2.00 mixed with white conditioner to get a steel grey to refresh my professional bleach/silver colour.
  I am thinking of buying the pastel colours to add a tone to my grey – did you mix black with the azure to get your colour here?
  I thought the azure on blonde hair alone would go pastel but this is a fabulous colour!

 • Reply Camilla maj 5, 2016 at 09:45

  Har du prøvet at bruge Maria Nila farverne i mørkt hår? Overvejer at prøve det, men hvis jeg ikke får et ordentligt resultat, så vil jeg helst ikke bruge 200.- på det. :)

 • Reply Christine juni 16, 2016 at 08:02

  It is beautiful! Strong as steel indeed :) And it suits your eyes perfectly!
  Was it enough to put the Azure on, or is mixed with the black Maria Nila or something similiar?
  Thank you :)

  • Reply Stine Mo juni 18, 2016 at 10:23

   I just used the Azure for this colour! :)

   xx SM

 • Reply alex august 13, 2016 at 09:10

  Hi! I just wonder for how long you had it in the hair? Like 5 minutes or longer? I have bought the azure blue but are not sure how i’m supposed to use it.

 • Leave a Reply