4 masks for great skin • The Mo Look
Beauty

4 masks for great skin

april 18, 2017

face mask

Jeg elsker en god ansigtsmaske! Selvfølgelig fordi det er god for min hud, men mest fordi jeg elsker at komme helt ned i gear med en lydbog, en kop te og en ansigtsmaske. Her er nogle af mine favoritter, til et hvert budget.

biotherm wonder mudBiotherm Wonder Mud 399,- 

En dybderensende lermaske til alle hudtyper. Fjerner urenheder og renser porerne.
Denne maske har en eksfolierende effekt og føles rigtig fin på huden. Den dufter lidt mærkeligt (min kæreste synes den lugter af tequila. Jeg er ikke sikker på at jeg er helt enig dog)

madara brightening aha peel mask
Madara Brightening AHA Peel Mask 179,-

Fjerner døde hudceller for en mere glowy hud. Er med til at reducere ar og fine linjer.
Jeg bruger denne maske til at bekæmpe mine acnear. Jeg får også rigtig kedelig og flad hud, som denne maske er meget effektiv imod. Man kan mærke at huden prikker lidt, når man har den på, og det synes jeg er ret fedt.

avocado and honey face mask
Avocado and honey 20,-?

Avokadoer er ikke kun mega lækre, deres høje fedtindhold hjælper med at tilføje fugt til huden. Honey er antibakteriel og hjælper derfor med at rense porerne.
Dette er en skøn naturlig, hjemmelavet maske, som man kan spise hvis man bliver en kende brødflov. Bare mos en spiseskefuld avokado med et par skud honning. Lad den virke på huden i 30 minutter.

l'oréal pure clay exfo mask
L’Oréal Pure Clay Exfo Mask 89,-

Endnu en maske som hjælper på ar og fine linjer. Denne indeholder røde alger og den grove tekstur eksfolierer huden og efterlader den silkeblød.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply