5 ting jeg hader ved Tinder • The Mo Look
Personal

5 ting jeg hader ved Tinder

februar 22, 2016

5 things I hate about tinder
Billeder via min Tumblr ⎮ Orchid Mountains

Jeg skriver dette indlæg kl. 4:47 om morgenen. Jeg vågnede klokken fire og kunne falde i søvn igen. Så jeg gjorde hvad de fleste singler ville gøre. Jeg gik på Tinder. (Hvis du har set min seneste video, ryster du sikkert på hovedet af mig. Men du skal vide at jeg har samme viljestyrke som et mindre barn)

Hvis du nogensinde har brugt pinligt lang tid på Tinder, kan du måske nikke genkendende til nogle af disse frustrationer:

 

  1. Stop med at tage selfies i spejlet i bar overkrop. Det får dig til at fremstå som en kæmpe douche. Hvis du gerne vil vise potentielle matches at du har six-pack, så find en anden måde. Så svært er det ikke.
  2. Hvad sker der for fyre som har solbriller på, på ALLE deres billeder? Jeg kan ikke undgå at regne med at der er et eller andet helt galt med deres øjne. Og hvorfor løbe den risiko? Swipe left.
  3. At modtage et såkaldt “Super Like”, swipe til højre til fyren, og aldrig få en besked fra ham. Skal den lille blå stjerne ikke indikere at han er extra interesseret? HVAD FANDEN
  4. Profilerne med ét billede. Med to dudes på. Og ingen beskrivelse.
  5. Denne besked: Hej flotte, fortæller du mig ikke lidt om dig selv?”. NEJ! Det er dig der skal spørge ind til hvem jeg er.

Hvis du ikke kan læse sarkasmen, lader dette dig vide at det er til stede.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply milex februar 22, 2016 at 20:39

  • Leave a Reply