4 ting der rockede 2016 • The Mo Look
Personal

4 ting der rockede 2016

januar 10, 2017

SarahMikaela_StineMo1
Jeg siger dette hvert år, men hold da op hvor jeg mener det i år – 2016 fløj afsted! Det var ikke det vildeste år for mig, men absolut et godt år. Her er et par highlights:

    1. Jeg er blevet meget mere selvsikker og tilpas i mig selv. Især i forhold til min hud, som har forbedret sig meget sidste år. Det er ret vildt for mig, at jeg kan tage på studie, i byen eller på date uden makeup! Jeg giver snart en opdatering omkring min hudpleerutine; enten i form af video eller et indlæg ;)
    2. Efter en hård måned med voldsom livmoderhalskræft-frygt, blev jeg opereret uden komplikationer og sluttede året med en bekræftelse på at alle mine celleforandringer var fjernet. Så krydser vi bare fingre for at de ikke vender tilbage! Læs om min oplevelse med celleforandringer i livmoderen HER.
    3. Jeg har endelig lært hvad jeg leder efter når det kommer til dating – og aller vigtigst hvad jeg slet ikke vil finde mig i! Jeg har datet en håndfuld fyre i 2016, som jeg ikke synes behandlede mig særlig nice (siger jeg lidt bagklogt nu). Set i bakspejlet, har jeg fundet mig i alt for meget lort. Det er jeg altså færdig med nu!
    4. Jeg fik interesse for at programmere og besluttede at videreuddanne mig som web udvikler. Det kan selvfølgelig stadig nå at ændre sig, men det er godt nok rart at have en ide om hvor jeg ender henne.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply