10 Random Facts About Me #3 • The Mo Look
Personal

10 Random Facts About Me #3

juni 10, 2018

10 Random Facts About Me


Dress ● Primark (Similar HERE* affiliate link)


  1. Jeg kan ikke høre sangen The Final Countdown af Europe. Da jeg var lille var jeg med min familie til et stunt man show, med motorcykler der fløj rundt, ild og høre brag. De spillede den sang, og jeg var simpelthen så bange, at de følelse kommer tilbage i mig når jeg hører sangen.
  2. Nogen gange sker der det at, selvom jeg har glædet mig helt vildt til et eller andet arrangement i ugerne op til, får jeg en overvældende trang til at aflyse når dagen kommer. Det gør jeg dog sjældent, og ender med at være glad for at jeg tog afsted.
  3. Tårer kommer alt for nemt til mig. Glad, sur, frustreret, trist. Jep, jeg tuder selvom jeg hader at græde foran andre, selv mine tætteste.
  4. Da jeg var yngre havde jeg en virkelig irrationel frygt for at skylle ud i flytoiletter. Jeg ville åbne døren før jeg skyllede ud, og løbe ud i samme øjeblik jeg trykkede på knappen.
  5. Jeg var ryger i største delen af mine teenage år (undskyld mor). Men jeg værdsætter mit helbred og hader nikotin-hænder, så ikke mere af det.
  6. Jeg var vegetar i et års tid, da jeg havde en kæreste der var det. Men for at være helt ærlig, så elsker jeg bare kød så meget. Så jeg vil helst ikke være vegetar igen.
  7. Jeg har sprunget min højre trommehinde under sex. Du må selv regne ud hvordan det kan være sket. Det var ganske smertefuldt, hvis du ville vide det.
  8. Jeg er en meget åben person og snakker helt naturligt om emner andre måske synes er tabubelagte. For eksempel om sex.
  9. Blå er min yndligs farve.
  10. Jeg havde et tilbagevendende mareridt da jeg var barn, om at være fanget på en tømmerflåde, og flyde mod et vandfald.
YOU MIGHT ALSO LIKE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply