Stine Mo | The Mo Look
Uncategorized

In transit

august 17, 2017

stine mo

En route til Portland

Hej hej fra Kevlavik lufthavn i Island! Så har jeg fanget WI-FI og en halv time til overs, til at skrive en hurtig opdatering.

Jeg på vej til Portland, Oregon! Mest for at se solformørkelsen på mandag, men også for at køre langs kysten til San Francisco. 3 uger med lækker mad og smukke omgivelser. Husk at følge mig på Instagram –> @STINEMO for at følge med i min rejse. Kysss

Style

Oh happy day

august 9, 2017
You order a whole lot of stuff online because there’s a sale on (and you’ve got no self control), and there’s that one item that you were most excited about. When you finally pick up the package at the post office, rush home, and try it all on… And of course that one speciel item fits kinda. blah.. Do you know that feeling? That’s what happened with this dress.
I was too lazy to return it, and stashed it at the bottom of my closet. And then a few months later I skeptically try it on, fearing that i can it won’t fit, due to the fact that I’ve been gaining weight in the general ass-area. And miraculously! it actually fit better than when I was a few kilos lighter.
Oh happy day!

P7190634
P7190591
P7190676P7190819


Dress ZARA ● Jacket PELECHECOCO ● Sneakers Adidas Stan Smith

Style

Ugly-pretty shoe

juli 25, 2017

ugly pretty shoe
aliexpress fur heels

Ser du nogensinde på et stykke tøj eller en accessory, som er så grim og upraktisk, at din første tanke er “wow, jeg må eje den”? Som Topshops gennemsigtige plastik jeans eller diskokugle heldragten fra GUCCI. Det var nogenlunde det der gik gennem mit hoved, da jeg faldt over disse højhælede sandaler med en indersål af lyserød pels (den såkaldte ugly-pretty sko). For hvem har egentlig brug for en indersål af pels, i et par sandaler? I vinterstøvler ville det giv mening. Men en en sandal med åben tå? Ikke rigtig.

*Jeg kan bekræfte at mine fodsåler var ganske svedige efter et stykke tid i disse.

Skoene har ellers tålmodigt ventet på at blive taget i brug, på en hylde omgivet andre dekorative sager. Min miniature skulptur af en nøgen kvindetorso, et vintage Olympus OM-3 og en sølv sparegris i form af en bulldog. Du ved, det sædvanlige.
De er ofte blevet et opmærksomhedsdragende objekt af gæster, foreksempel Marie som sagde noget i retningen af “Hvad, de der sko er grimme! Må jeg prøve dem på?”

ugly pretty shoe


Shirt Boohoo  ●  Denim skirt vintage (similar HERE)  ●  Belt ASOS  ●  Watch Casio
Furry heels Aliexpress