(Danish) Husk din smear-prøve • The Mo Look
Personal

(Danish) Husk din smear-prøve

September 8, 2016

Sorry, this entry is only available in Danish.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Christine Bonde Tuesday September 20th, 2016 at 08:52 PM

  Det er faktisk ikke mere end 2 uger siden, at jeg fik lavet et celleskrab, på trods af at jeg blev tilbudt det som 23-årig. Det er 2,5 år siden nu. Det er simpelthen så dumt at udskyde det fordi man er bange for resultatet (det var min undskyldning), når det for det første er gratis og for det andet virkelig skal tages alvorligt. Jeg var sgu også lidt nervøs da min læge ringede med svaret, men heldigvis var alting fint.
  Modigt af dig at dele din oplevelse. Må jeg spørge, om du så skal gå til nogen form for check-up nu? Eller skal du “bare” have lavet et nyt celleskrab på et tidspunkt?
  Tak for dit indlæg!

  • Reply Stine Mo Wednesday September 21st, 2016 at 09:55 AM

   Hej Christine,

   Godt at dine prøve viste gode resultater! Husk at opfordre dine veninder til ikke at springe testen over ;)

   Normalt skal man til kontrol henholdsvis 6 og 12 måneder efter operationen. I mit tilfælde var celleforandringerne i et større område end forventet, så jeg skal til check-up “allerede” 4 måneder efter mit keglesnit.

   xx Stine

 • Reply Sarah Monday November 21st, 2016 at 10:11 PM

  Virkelig vigtigt emne! Tak for at bringe det op.
  Jeg fik også taget en prøve efter at være fyldt 23. Noget tid efter modtog jeg et brev, hvor der stod at jeg havde celleforandringer. Ligesom i dit tilfælde forbandt jeg det straks med cancer og ventede et par uger med at ringe til lægen for at få en uddybning. Samtidig tænkte jeg også, at det hvis det var helt alvorligt, ville de nok have ringet til mig i stedet. Det viste sig også at mine celleforandringer ikke var noget at frygte, men det var lidt ubehageligt, at få et brev hvor der ingen forklaring fulgte med.

 • Leave a Reply