Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Back to dark • The Mo Look
Style

Back to dark

December 16, 2015

[:en]

wella koleston dark brownLevis mom jeansToga pulla notabene bordeax burgundy3.1 philip lim pashli messenger

Adlinks: Wearing YOINS dress as top ⎮ vintage fur trim ⎮ Levi’s 501 jeans3.1 Philip Lim Pashli Messenger bag ⎮ Toga Pulla x Notabene buckle boots

There you go, my outfit from the other day with my new Toga Pulla’s. Oh, and I also went to the hairdresser last week. I was just so tired of my blue hair, that had faded to a washed out turquoise. Blue hair was fun for a week, but I’m SO happy with this dark brown color. It feels a lot more “me” than blonde. What do you think?

[:da]

wella koleston dark brownLevis mom jeansToga pulla notabene bordeax burgundy3.1 philip lim pashli messenger

Adlinks: Wearing YOINS dress as top ⎮ vintage fur trim ⎮ Levi's 501 jeans3.1 Philip Lim Pashli Messenger bag ⎮ 
Toga Pulla x Notabene buckle boots

Her er det så, hvad jeg havde på i søndags med mine nye Toga Pulla’er. Når ja, så var jeg jo også til frisøren i sidste uge. Jeg var så træt af mit blå hår, som var falmet til en udvasket turkis. Blåt hår var da meget skægt i en uges tid, men jeg er SÅ glad for mit nye mørkebrune hår. Det føles mere “mig” end det blonde. Hvad synes i?

[:]

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Josefine December 21, 2015 at 10:58

    Hvor er du lækker! og nice stil! Hvorfor har jeg først lige opdaget dig nu? Tror jeg skal igang med at stalke din blog.

  • Leave a Reply