A little bit of hex nut DIY

I’ve already made a couple hex nut bracelets months ago, but haven’t used them that much. Mostly because I used some old thread (and less pretty) for them, and I wanted something more flashy. So I popped by Handler and Hay to get some neon ribbon. They’re just so very easy and cheap to make, it seems almost dumb not to do it, you know :)

Jeg har allerede lavet nogle møtrik armbånd for flere måneder siden, men jeg har ike rigtig fået brugt dem så meget. Mest fordi jeg are brugte noget gammelt (og mindre pænt) snor, og jeg ville gerne have noget mere flashy. Så jeg smuttede forbi Handler og Hay for at købe noget neon bånd. De er bare så hamrende nemme og billige at lave, at det føles helt dumt ikke at gøre det :)

9 Comment

 1. In elegance we trust says: Reply

  The post is great!

  inelegancewetrust.blogspot.com

 2. Det ser super cool ud – måske man selv skulle prøve!? :-) Fede er de!
  C
  http://walk22.blogspot.dk/

 3. Super fine halskæder. Jeg ville nok – hvis det blev aktuelt – lave dem med sandfarvet tråd og guld møtrikker, så ville de passe bedre ind i min garderobe. Jeg har enkelte gange været inde og læse din blog, men faldt for alvor i i dag, og har nu set alle dine video blogs igennem. Du virker enormt sød og lige til. Jeg elsker, hvordan du virker så lige glad med tingene, men alligevel ikke helt. Okay, de sidste sætninger der lød mærkelige!

  Jeg undre mig lidt over, hvorfor du snakker så godt engelsk? Altså jeg taler da også engelsk, men sådan noget dansk-engelsk, du ved. Og jeg ville nok en gang imellem lige sidde og tænke lidt over ordene, men de flyver bare ud af dig, ha ha :-)

  http://www.sofiescloset.dk

  1. Sikke en sød kommentar, mange tak skal du have! :)
   Ang. det engelske. Tjaah, det er egentlig et godt spørgsmål, for jeg er pæredansk og har altid boet her i landet. Men jeg har været i England mange gange og jeg har blogget på engelsk i mere end 4 år, så det er vist bare øvelse. Af en eller anden grund snakker jeg ofte engelsk, nu jeg tænker over det. Så jep, det er bare øvelse :)

 4. Emilie says: Reply

  Fin halskæde, har selv lige lavet et møtrik armbånd i neon grøn :)

 5. Christina says: Reply

  Så fede armbånd. Var det nemt at finde silkebånd til at lave dem? Overvejer nemlig selv at gå i krig med projektet.

 6. They look fabulous! I am definitely going to do this myself :)

  Penny Dreadful Vintage

 7. Sevina says: Reply

  Hvilken slags snor bruger du? og har du evt et link til hvor man kan købe noget? :-)

Leave a Reply