Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 A burgundy dream • The Mo Look
Accessories

A burgundy dream

December 13, 2015

[:en]Toga pulla notabene

toga pulla buckle boot burgundy

Toga Pulla buckle boot

I finally caved in and bought myself a little gift. Kind of a big gift actually. These buckle boots from Toga Pulla have been cirkling around in my mind for months. And since I turned 23 last week I decided to spend a little extra on myself. These boots are simply perfect. This color was the only one available in my size, and even though it wasn’t my first choice, I’m totally in love with them now. I’ll show you an outfit with these babies next week!

[:da]Toga pulla notabene

toga pulla buckle boot burgundy

Toga Pulla buckle boot

Jeg besluttede mig lige for at købe en lille gave til mig selv forleden dag. Måske en lidt stor gave, faktisk. Disse smukke støvler fra Toga Pulla har cirklet rundt i mit hoved i månedsvis. Eftersom jeg fyldte 23 i sidste uge måtte jeg da lige bruge lidt ekstra på mig selv. Disse støvler er jo intet mindre end ren perfektion. Farven var ikke lige mit første valg, men de var de eneste tilbage i min størrelse. Men nu er jeg helt forelsket i dem. I får et outfit med dem at se i næste uge!

[:]

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/7/a/7/themolook.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply